Největší vývoj platformy v historii SonicWall

2021-11-22

Společnost SonicWall oznámila nejnovější přírůstky do své evoluce kyberbezpečnosti pro 7. generaci, největší v 30leté historii společnosti. Díky této inovaci SonicWall sjednocuje cloudové, virtuální a hardwarové portfolio v rámci jediné a plně integrované cloudové platformy.

Úspěch společnosti SonicWall spočívá v uvedení tří nových vysoce výkonných modelů firewallů — NSa 5700, NSsp 10700 a NSsp 11700 — navržených tak, aby chránily největší a nejsložitější podniky, vládní agentury a MSSP před pokročilými kybernetickými útoky, včetně ransomware a nikdy předtím nepoznaného malware, aniž by došlo ke snížení výkonu sítě.

Nejnovější aktualizace nabídky kybernetické bezpečnosti společnosti SonicWall nemohla přijít v lepší čas. SonicWall Capture Labs zaznamenaly 148% nárůst globálních ransomware útoků během třetího čtvrtletí roku 2021. Se 495 miliony ransomware útoků zaznamenaných společností k dnešnímu dni bude rok 2021 nejnákladnějším a nejnebezpečnějším rokem v historii. Přečtěte si celý článek zde.

Pro více informací o řešení a produktech SonicWall nás kontaktujte na info@clico.cz