Netskope v distribučním portfoliu CLICO

2022-08-11

Společnost CLICO, specializovaný Value Added Distributor bezpečnostních síťových nástrojů a nástrojů pro správu oznamuje, že podepsala distribuční smlouvu se společností Netskope, jedním z předních poskytovatelů řešení v oblasti Security Service Edge (SSE) a Zero Trust. V rámci distribuční smlouvy bude společnost CLICO zákazníkům v Polsku, střední a východní Evropě nabízet celou platformu Intelligent SSE, včetně Cloud Access Security Broker (CASB), Cloud Firewall, Next Generation Secure Web Gateway (SWG), Private Access for ZTNA (Zero Trust Network Access) a Data Loss Prevention (DLP).

V loňském roce byla společnost Netskope oceněna na 7,5 miliardy dolarů v návaznosti na její rychlý růst, který podle odhadů předních analytiků dosáhne do roku 2024 celkové hodnoty 30 miliard dolarů. Společnost Netskope obsluhuje 30 % firem z žebříčku Fortune 100, tři z pěti největších instalací Microsoft Office 365 na světě a denně zpracovává více než 50 miliard transakcí v cloudu, na webu a v soukromých aplikacích. Mezi regionální zákazníky patří velké evropské banky a poskytovatelé finanční infrastruktury, mezinárodní maloobchodníci, dodavatelé energií a zástupci leteckého průmyslu.

"Společnost Gartner ve svém prvním letošním magickém kvadrantu uvedla Netskope jako lídra v oblasti SSE (Security Service Edge). Netskope Intelligent SSE umožňuje organizacím snížit rizika, náklady a složitost a zlepšit bezpečnostní pozici tím, že poskytuje granulární přehled a kontrolu nad daty v rámci cloudových, webových a soukromých aplikací. Nestkope umožňuje bezpečný vzdálený přístup, účinnou ochranu proti hrozbám a zabezpečuje data v cloudu, aniž by omezil uživatelské prostředí. Jsme velmi rádi, že jsme navázali spolupráci se společností Netskope a můžeme tuto špičkovou technologii nabídnout našim partnerům a zákazníkům," říká Vladimír Mlynárčik, Country Manager pro CLICO Česká republika a Slovensko.

Michael Herman, viceprezident EMEA a LATAM Alliances & Channel ve společnosti Netskope, uvedl: "Po zvážení řady možností distribuce a uvedení  naší značky na trh ve východní Evropě byla společnost CLICO jasnou volbou, a to převážně díky její znalosti o rychle rostoucím trhu cloudového zabezpečení.  Odborné zkušenosti společnosti CLICO v oblasti technologií, schopnosti profesionálních služeb a možnosti podpory se spojují s inovativním financováním a modely spotřeby, které zákazníci a partneři očekávají od partnerství v oblasti zabezpečení nové generace. Síť prodejců společnosti CLICO zasahuje hluboko do regionu, což urychlí naše plány uvádění produktů na trh a podpoří růst společnosti Netskope v celém regionu."

Distribuční smlouva CLICO je platná v Polsku a zemích východní Evropy.

O společnosti CLICO:

CLICO působí na trhu pokročilých technologií od roku 1991 a úspěšně zavádí a propaguje inovativní řešení předních světových výrobců v Polsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Specializujeme se na oblasti bezpečnosti, sítí a správy. Od samého počátku si společnost stanovila jasnou strategii realizovanou v rámci distribuce s přidanou hodnotou (VAD), chápanou způsobem, který dalece přesahuje běžný výklad tohoto pojmu. S využitím více než 30letých zkušeností vzdělává trh tím, že kromě nejlepších produktů předních světových výrobců nabízí komplexní soubor poradenských, vzdělávacích a auditorských služeb, který podporuje všechny typy organizací v procesu zvyšování kybernetické bezpečnosti v oblastech IT, OT a IoT.

Společnost CLICO se specializuje na bezpečnostní audity IT systémů a systémů řízení průmyslové automatizace OT / SCADA. Hlavním cílem auditních služeb je poskytnout spolehlivé posouzení těsnosti, spolehlivosti a výkonnosti bezpečnostních systémů i souladu s požadavky zákonů a oborových předpisů. Bezpečnostní audity provádí ve společnosti CLICO tým složený z certifikovaných bezpečnostních analytiků, pen-testerů a bezpečnostních inženýrů z různých technologií. Členové auditního týmu mají mimo jiné následující certifikace: (ISC) 2 CISSP & Instructor, EC Council CEH & Instructor a EC Council CCISO & Instructor.

O společnosti Netskope

Společnost Netskope, globální lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti, nově definuje zabezpečení cloudu, dat a sítí a pomáhá organizacím uplatňovat principy nulové důvěryhodnosti při ochraně dat (Zero Trust). Platforma Netskope Intelligent Security Service Edge (SSE) je rychlá, snadno použitelná a zabezpečuje lidi, zařízení a data, kdekoliv se nachází. Netskope pomáhá zákazníkům snižovat rizika, zrychlovat výkon a získávat bezkonkurenční přehled o jakékoli aktivitě v cloudu, na webu a v soukromých aplikacích. Tisíce zákazníků, včetně více než 25 ze seznamu Fortune 100, důvěřují Netskope při řešení vyvíjejících se hrozeb, nových rizik, technologických změn, organizačních a síťových změn a nových regulačních požadavků. Chcete-li se dozvědět, jak Netskope pomáhá zákazníkům se připravit na cokoli, co je na cestě za SASE potká, navštivte web netskope.com.