Armis v distribučním portfoliu CLICO

2020-06-03

CLICO - specializovaný distributor s přidanou hodnotou, který již téměř 30 let účinně etabluje  inovativní řešení lídrů v oblasti kyberbezpečnosi na světovém trhu v Polsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Ve druhém čtvrtletí  2020 společnost CLICO dokončila dohodu se společností Armis a zahrnula do svého distribučního portfolia poskytovatele řešení v oblasti Network Visibility. 

„Transformace moderních podniků vede k rostoucímu počtu připojených zařízení. Tato zařízení (označována jako IoT (internet věcí), IoMT (internet lékařských věcí) a IIoT (průmyslový internet věcí)  představují potenciální rizika kybernetické bezpečnosti. Těšíme se proto na spolupráci s Armisem - poskytovatelem agentless bezpečnostní platformy určené k ochraně organizací před kybernetickými hrozbami nespravovaných zařízení a IoT zařízení.“  říká Vladimír Mlynárčik, Country Manager CLICO Česká republika a Slovensko. 

“Jsme velmi potěšeni, že můžeme oznámit partnerství se společností CLICO, protože neustále zrychlujeme naši globální expanzi a expandujeme také v celé Evropě. Pracoval jsem s CLICO již dříve a těším se na další spolupráci s týmem. Mají skvělou znalost trhu, partnerské vztahy, technické znalosti, ale především skvělý tým, který je na trhu považován za důvěryhodného partnera. Díky tomuto novému partnerství Armis a CLICO pomohou chránit organizace před hrozbami a riziky pomocí naší bezpečnostní platformy bezagentních zařízení, která sleduje chování, detekuje hrozby a podniká kroky k ochraně široké škály organizací “- komentoval Paul Davis, regionální viceprezident EMEA

„Jako dynamický a rychle rostoucí bezpečnostní agent IoT v oblasti bezpečnosti vnímá Armis obrovský potenciál východoevropského trhu. Proto jsme se rozhodli expandovat na toto území a spolupracovat s tak zkušeným distributorem s přidanou hodnotou, jako je CLICO.“ dodává Robert Zelazo, regionální ředitel pro východní Evropu.

Společnost Armis byla založena v roce 2015 a poskytuje pasivní a bezkonkurenční inventarizaci aktiv, správu rizik a detekci a reakci. Jádrem této platformy je Armis Device Knowledgebase. Jedná se o světově největší cloudová behaviorální znalostní báze, sledující přes 230 milionů zařízení, přičemž tohle číslo neustále roste. Armis sídlí v Palo Alto v Kalifornii.

Distribuční smlouva CLICO je platná v Polsku a v zemích střední a východní Evropy. 

VÍCE O ARMIS:

https://www.armis.com/