Illumio v distribučním portfoliu

2021-12-10

Začátkem listopadu 2021 podepsala společnost CLICO distribuční smlouvu se společností Illumio, lídrem v oblasti poskytovatelů platformy Zero Trust eXtended Ecosystem. Na základě této dohody bylo portfolio společnosti CLICO obohaceno o řešení Illumio.

CLICO je specializovaný distributor s přidanou hodnotou, který od roku 1991 účinně zavádí a propaguje inovativní řešení světových lídrů na trhu v Polsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Ve 4. čtvrtletí roku 2021 CLICO podepsalo smlouvu se společností Illumio a do svého distribučního portfolia zavedla nástroje snižující plochu útoku a blokující šíření malwaru díky inovativní mikrosegmentaci a implementaci architektury Zero Trust na úrovni chráněného prostředku.

"Organizace, které chtějí dosáhnout a udržet proaktivní bezpečnostní pozici, potřebují specializované Zero Trust segmentační nástroje, aby omezily plochu útoku, izolovaly kybernetické útoky a zabezpečily svá nejcennější data. Řešení Illumio mají vestavěnou automatizaci, která pomáhá bezpečnostním oddělením spravovat a sjednocovat bezpečnostní politiku a provádět změny, aniž by bylo nutné neustále měnit pořadí pravidel firewallu. Společnost Illumio je lídrem v žebříčku Forrester Wave pro poskytovatele platforem Zero Trust eXtended Ecosystem a my jsme rádi, že můžeme řešení Illumio nabídnout v distribučním portfoliu společnosti CLICO," říká Marcin Szymański, bezpečnostní konzultant ve společnosti CLICO.

Illumio snižuje rizika pro moderní podniky tím, že poskytuje přehled a ochranu kritických aplikací a dat. Illumio, jako jediná osvědčená segmentační platforma, která je speciálně vytvořena pro model zabezpečení Zero Trust, umožňuje organizacím vidět jejich rizika, izolovat útoky a nakonec lépe zabezpečit jejich data. Řešení Illumio pokrývají celou IT infrastrukturu od cloudu přes datové centrum až po koncové body. Illumio Core izoluje a chrání distribuované aplikace a data až na úroveň pracovní zátěže. Illumio CloudSecure umožňuje snadno odhalit rizika a chránit cloudové aplikace. Illumio Edge rozšiřuje segmentaci Zero Trust na zařízení zaměstnanců a izoluje malware a kybernetické útoky na koncové body.

"Nárůst ransomwaru a katastrofických narušení bezpečnosti urychluje zavádění strategií nulové důvěryhodnosti Zero Trust a my jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat se společností CLICO na ochraně organizací," řekl Scott Walker, Senior Director of EMEA Channel and Alliances, Illumio. "Díky spolupráci se společností CLICO budou organizace schopny vidět svá rizika, izolovat útoky a ransomware a zabezpečit svá data pomocí segmentace Zero Trust."

Distribuční smlouva CLICO je platná v Polsku a zemích východní Evropy.