TXOne Networks v distribučním portfoliu CLICO

2023-12-08

CLICO - je specializovaný distributor s přidanou hodnotou, který od roku 1991 účinně zavádí a propaguje inovativní řešení světových lídrů na trhu v Polsku a dalších zemích střední a východní Evropy. Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2023 společnost CLICO dokončila dohodu se společností TXOne Networks a představila poskytovatele řešení kybernetické bezpečnosti OT-native, které zajišťují spolehlivost a bezpečnost prostředí ICS prostřednictvím metodiky OT zero-trust.

"Monitorování bezpečnosti průmyslových sítí obohacené o mechanismy aktivní ochrany umožňuje rychle odhalit a neutralizovat útoky kyberzločinců na počítačové systémy řídící průmyslové procesy (včetně SCADA, PLC) a zabránit tak narušení bezpečnosti se závažnými důsledky (včetně zablokování dodávek elektřiny, plynu, vody atd., ekologické katastrofy, poškození zařízení, ztráty zdraví a životů osob). Společnost TXOne Networks poskytuje řešení pro slabá místa v zabezpečení, vyskytujících se v průmyslových prostředích. Portfolio společnosti TXOne Networks zahrnuje jak síťová (EdgeFire, EdgeIPS), tak koncová (Stellar) a bezpečnostní inspekční řešení (Portable Security), která se integrují s různými zdroji typickými pro průmyslové sítě a poskytují hloubkovou kybernetickou ochranu v reálném čase pro kritická zařízení i sítě OT. Proto s velkým potěšením oznamujeme, že řešení TXOne Networks jsou již k dispozici v distribučním portfoliu společnosti CLICO." - Wojciech Małecki, Security Consultant skupiny CLICO.

Mateusz Konkol, obchodní ředitel pro střední a východní Evropu ve společnosti TXOne Networks, zdůraznil strategický význam tohoto partnerství. "Jako lídr v oblasti kybernetické bezpečnosti OT chápeme, že je důležité udržet provoz v chodu a aktiva v provozu za všech okolností. Abychom toho dosáhli, potřebujeme silné a kompetentní partnery. Společnost CLICO, která je známá svým přístupem založeným na přidané hodnotě a odborných znalostech, se pro nás dokonale hodí. Těšíme se na tuto spolupráci," dodal.

Distribuční smlouva se společností CLICO platí v celé střední a východní Evropě. 

Více informací o výrobci: https://www.txone.com/company/